PASSIONEATERS

Første app-integration med Easy betalingsløsning

Passioneaters

Danmark har fået en ny deleøkonomisk platform der vil sikre at private kan dele fødevareoplevelser med private. Bag platformen står Anne Malberg Horsager (CEO), Christoffer Martini Tybjerg (CIO) og Brian Sean Tange (CDO).  DIBS har sammen med PASSIONEATERS sikret den første Easy-integration til en app.

Platformen skal bringe os sammen
og skabe nærhed

”Vi har lavet en platform hvor målet er at gøre en forskel for madkultur, madører og miljø. Vores mission er at bringe folk sammen om autentiske fødevareoplevelser og reducere fødevarespild. Med tre foundere, et stærkt udviklerhold, en verdensklasse bestyrelse, passionerede partnere og ambassadører, vil PASSIONEATERS være førende til at formidle peer-to-peer fødevareoplevelser.” siger Anne Malberg Horsager, CEO i PASSIONEATERS.

Sikkerhed i fokus

Sikkerhed er vigtigt, når vi køber fødevarer. Derfor er alle brugere på platformen dækket via en forsikring. ”Bliver du syg af din fødevareoplevelse, er du dækket ind. Derudover har vi valgt markedets sikreste betalingsløsning i samarbejde med DIBS,” siger Anne Malberg Horsager.

Det skal være nemt

PASSIONEATERES har fra starten af haft fokus på, at den samlede brugeroplevelse skal være så nem og sikker som muligt. CIO Christoffer Martini Tybjerg er ikke i tvivl om, at sikkerhed og tryghed er vigtige nøgleord, når det kommer til handel mellem private online:

”Vi har sammen med DIBS sørget for, at vores brugere skal igennem så få steps som muligt, fra første gang med besøger platformen, men samtidig går vi ikke på kompromis med sikkerheden. Vi ved, at brugeren kræver convenience og comfort. Det vil sige, at hvis det ikke er nemt og komfortabelt, så vil vi miste vores brugere. Derfor vil vi kontinuerligt se efter nye og forbedrede muligheder for at optimere vores fælles services for brugeren.

Med betalingsløsningen Easy bliver kunden på PASSIOEATERS platform ved betaling, og det kræver ikke megen tålmodighed at betale," siger CIO Martini Tybjerg.

Partnerskaber er fundamentet for vores virksomhed

PASSIOEATERS' mission er at samle innovative kræfter på tværs af interesser for at finde nye løsninger, som kan skabe bæredygtige modeller for samarbejde, socialt engagement og samfundsudvikling. Derfor har PASSIONEATERS indgået partnerskaber med flere organisationer som er optaget af at udvikle nye løsninger for bankforretning, forsikring, rengøring, opbevaring, medier og betalingsløsninger.

CDO Brian Sean Tange er glad for samarbejdet med DIBS, der er en vigtig partner i forhold til den professionalitet som PASSIONEATERS efterspørger:

”Det er essentielt at vores betalingsløsning spiller max, og at vores samarbejdspartner forstår, hvad det vil sige at drive en deleøkonomisk platform. En smidig håndtering af vores forespørgsler og en hurtig responstid er uvurderlig.”

I opstarten har DIBS sikret at PASSIONEATERS kom sikkert ud med den bedste løsning til PASSIONEATERS brugere.

 

Læs mere om betalingsløsningen Easy

 

Se betalingsprocessen med Easy i PASSIONEATERS appen i videoen herunder:

Information

Name:
Passioneaters
Address:
Frederiksgade 7, 4. sal
Zipcode:
1265 København
Country:
Danmark
Phone:
+45 21 90 67 10

Sign up for our newsletter

...and get the latest news on online payments
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: +46 (0)8-527 525 00
sales@dibs.se